ALV Piratenpartij Groningen

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
25 juni 2017 @ 12:30 – 16:00
2017-06-25T12:30:00+02:00
2017-06-25T16:00:00+02:00
Waar:
gebouw van het Humanistisch verbond
W.A. Scholtenstraat 2
9712 KW Groningen
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
PP-GRN

Tijdens deze ALV zullen onder andere nieuwe bestuursverkiezingen plaatsvinden. Het huidige bestuur zit al enkele jaren en zij hebben aangegeven niet verkiesbaar te zijn. We zoeken een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester.

Aanmelden voor een bestuursfunctie kan tot en met 10 juni door een mailtje te sturen naar groningen [at] piratenpartij [dot] nl. Voor het bekleden van een van deze functies dien je lid te zijn van Piratenpartij Nederland. Alle aanmeldingen worden uiterlijk 11 juni gepubliceerd op website van Piratenpartij Groningen (zie link van de agenda). Hierbij zien we graag een introductietekst en een begeleidende foto.

Er is ruimte om samen de richting van PP-GRN te bespreken. Wat is onze relevantie in Groningen? Wat is ons doel?  Willen we ook meer aandacht gaan steken in flyeren en actievoeren? Of misschien wat vaker in zaaltjes spreken? Of juist cursussen organiseren? En hoe gaan we dit met elkaar bereiken? Daarnaast zijn we druk bezig om het eerste blok te vullen met leuke, informatieve lezingen.

Mocht je zelf een extra agendapunt of eventuele moties willen aandragen dan kan dit via groningen [at] piratenpartij [dot] nl tot 17 juni.  Moties dienen ingediend te worden met ondersteuning van tenminste drie piraten inclusief jezelf. Kom eventueel vooraf langs op een van de open inloop meetings, deze zijn op 26 mei, 9 en 23 juni bij de Padangbar in Groningen, hier zijn altijd piraten te vinden om je te helpen.

Wij zien je graag 25 juni.

Piratenpartij Groningen

Agenda

  • 12:30 inloop
  • 12:50 Opening
  • 13:00 Gast spreker
  • 13:30 Uitleg stemprocedure
  • 13:40 Pitch kandidaten & vragen
  • 14:00 Stemmen voor nieuw bestuur
  • 14:15 Bespreken ingekomen moties
  • 15:00 Stemmen over moties
  • 15:30 W.v.t.t.k.
  • 16:00 Sluiting

Kandidaten

Jonathan van Dijken

Wie de Piratenpartij volgt kent mij al, voor de mensen die mij nog niet kennen, Ben Jonathan van Dijken, 34 jaar, woon inmiddels 1,5 jaar in Groningen nadat ik hierheen verhuisd ben in verband met een relatie, ben systeembeheerder en werk nu in een callcenter.

Wapenfeitjes binnen de partij zijn onder andere coördinator verkiezingen TK17 en programmacommissie, naast nog een aantal andere werkgroepen. Binnen de organisatie van onze partij is nog veel verbetering nodig en voor de afdeling Groningen is dit niet anders.

Mijn visie van het Gronings bestuur is dat er een actieve faciliterende rol voor het bestuur zal komen waar de partij de richting aangeeft en het bestuur dit uitvoert en delegeert, waar we kunnen samenwerken en snel kunnen inspringen op actueel, lokaal en regionaal nieuws, regelmatig bezig gaan met nieuwe acties en informatieve bijeenkomsten zullen hebben.

Ik wil graag de leiding nemen in dit traject waar we het merk Piratenpartij steviger neerzetten en hiervoor heb ik mij aangemeld als voorzitter voor PPGR.

 

 

Jean-Paul Lemain

Hierbij meld ik mij aan als beschikbaar voor een functie in het bestuur

van de PPNL Groningen. Ik heb geen voorkeur voor een specifieke positie, maar wil graag bijdragen aan het versterken van de PPNL-GRN in zijn geheel.

 

 

 

 

 

 

Alex Haan

Alex Haan heeft geen profiel tekst beschikbaar gesteld, maar heeft zich wederom kandidaat gesteld. Alex vervult sinds 2012 de rol van peningmeester binnen het bestuur van Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *