Lijsttrekker Ancilla van de Leest in het Noorden

Ancilla van de Leest
Ancilla van de Leest

In het weekend van 13 t/m 16 januari hebben de afdelingen Groningen en Leeuwarden Ancilla van de Leest vier dagen te gast. Gedurende die vier dagen zijn er verschillende activiteiten in Groningen en Leeuwarden. Heb je altijd al onze lijsttrekker of een van de andere kandidaten willen ontmoeten? Heb je vragen over onze standpunten? Dan is nu je kans! Wij nodigen je van harte uit om langs te komen bij een van de onderstaande evenementen.

Overzicht van de activiteiten

Vrijdag 13 januari

In Leeuwarden wordt officieel Piratenpartij Leeuwarden opgericht. Dit wordt gedaan in het bijzijn van Ancilla van de Leest. Ze zal een korte speech houden en een hart onder de riem steken voor de opstartende Friezen. Er zullen ook andere kandidaten zijn die je vragen kunt stellen of een discussie mee kan aangaan om bijvoorbeeld een Fries punt onder de aandacht te brengen.
Dit alles wordt gedaan in het Eetcafé Spinoza in Leeuwarden vanaf 21:00 uur. Kom gezellig langs om dit mee te vieren. En ja, we gaan ons best doen om Fries te verstaan 🙂
Locatie
Eetcafé Spinoza,
Eewal 50-52,
8911GT Leeuwarden

Zaterdag 14 januari:

Ancilla neemt deel aan twee paneldiscussies tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival in Groningen, georganiseerd door BUMA STEMRA. Hier zal ze onze Piratenpartijpunten uitdragen aan de hand van concrete voorbeelden. We verwachten stevige discussies.
12:00 uur: Panel “GeenStijl vs Sanoma: Kans of Bedreiging?”

Het internet heeft muziek en ander creatief materiaal makkelijk toegankelijk gemaakt. Vormen de recente juridische ontwikkelingen in het auteursrecht, zoals de uitspraak van het Europese Hof van justitie in de zaak Playboy vs GeenStijl een bedreiging of juist een kans voor creatieve makers?

Dit gaat over de zaak van het linken naar ‘illegale content’ wat gebeurd is met de Playboy foto’s van Britt Dekkers die gelinkt werden op/vanaf Geenstijl.nl

15:00 uur: Panel “Verkiezingen 2017: Wat kan de (Pop-)Muziek uit Den Haag Verwachten”

De afgelopen tijd hebben Buma/Stemra en de Popcoalitie (pop)muziek op de politieke agenda in Den Haag gezet. Op 15 maart zijn de verkiezingen: wat kunnen we de komende jaren uit Den Haag verwachten?’

18:00 uur: Gezamenlijk eten in de stamkroeg van de Piratenpartij Groningen. Iedereen kan mee-eten. Het is op eigen kosten en graag opgeven zodat wij de reservering kunnen maken. Wil je mee-eten, mail groningen [at] piratenpartij [dot] nl
Locatie:
Eetcafé de Padang,
Padangstraat 3
9715CK Groningen

Zondag 15 januari

Vanaf 14:00 is er voor de kandidaten op de kieslijst de Kandidatendag. Tijdens deze middag zullen we elkaar beter leren kennen en tactiek bespreken over hoe wij zetels in de Tweede Kamer kunnen veroveren.

Om 20:00 is de officiële nieuwjaarsborrel van Piratenpartij Nederland in de stamkroeg van Piratenpartij Groningen. Tijdens deze nieuwjaarsborrel zal Ancilla de nieuwe verkiezingsposter onthullen. Kom gezellig langs voor een hapje of een drankje. Je kunt dan ook gelijk persoonlijk kennis maken met de (Groningse) kandidaten op de kieslijst.
Locatie:
Eetcafé de Padang,
Padangstraat 3
9715CK Groningen

Maandag 16 januari

Dit is de laatste dag van het weekend. Ancilla van de Leest is gastspreker op het helaas al uitverkochte SMC050 evenement in de Martiniplaza. Hier zal ze samen met de schrijver Dimitri Tokmetzis uitleggen dat privacy een zeer waardevol bezit is, en dat het een eerste levensbehoefte is. Lees ook het boek ‘Je hebt wĂ©l iets te verbergen‘ van Maurits Martijn & Dimitri Tokmetzis.
Voor al deze dagen zijn er NS groepsretours beschikbaar. Om je hiervoor aan te melden kan je mailen naar groningen [at] piratenpartij [dot] nl

Wij hopen je dan te zien!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kan altijd contact met ons opnemen via het mailadres groningen [at] piratenpartij [dot] nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *