#PiratesForIceland-feest – Een succes!

signal-2016-10-27-120251Het #PiratesForIceland-feest in The Irish pub was een groot succes. We zaten daar afgelopen zaterdag met een grote groep piraten in een gezellige huiskamer sfeer en hadden veel inloop van klanten van de pub. Daardoor zijn interessante discussies ontstaan tussen de pub bezoekers en onze Piraten.

We hadden een live verbinding met onze vrienden van de IJslandse Piraten Partij in Reykjavik op deze manier konden wij en de kijkers thuis mee genieten hoe de Piraten over de hele wereld met de IJslandse Piratar meeleefden.

De IJSlandse Piraten Partij heeft dankzij het vertrouwen van de bevolking een mooie derde plaats behaald in de nationale verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *