Gezamenlijk naar lijsttrekkerverkiezing in Amsterdam

Gepubliceerd op door | 1 reactie

Op zondag 26 juni is de lijsttrekkerverkiezing in het partijkantoor van de Piratenpartij Nederland in Amsterdam. Tijdens deze lijsttrekkerverkiezing zal de nieuwe lijsttrekker voor de Piratenpartij Nederland worden gekozen voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017.

NS TreinOmdat de verkiezing in Amsterdam is, is het nogal een stukje rijden. De vaste groep Piraten in Groningen gaat steevast met de trein in groepsverband. Dit is zowel extra gezellig, als goedkoop. En tijdens de treinrit kan er volop van gedachten worden gewisseld met andere medepiraten.

Om een goed gebalanceerde uitslag te krijgen, is het van belang dat er zoveel mogelijk Piraten naar Amsterdam komen. Daarom doet de Piratenpartij Groningen de volgende oproep.

Ga mee naar Amsterdam en terug voor ongeveer 7 – 10 euro. Goedkoper is niet mogelijk!
Geef je op door te mailen naar Joshua (theyosh [at] piratenpartij [dot] nl) voor vrijdag 24 juni. Dan worden de kaartjes op de 24ste besteld, en is er nog tijd om deze uit te printen. De kaartjes werken niet vanaf een mobiel.
Betalen kan tijdens het reizen naar Amsterdam, of op het partijkantoor in Amsterdam.

De meeste Piraten zullen waarschijnlijk op Groningen Centraal instappen. We nemen de trein van ongeveer 09:15 uur naar Amsterdam. De rit duurt ongeveer 2½ uur en met het lopen zullen we tegen 12:00 uur aankomen bij het partijkantoor. Maar mocht je dichterbij Assen wonen, dan kun je ook daar opstappen.
Omdat dit door de afdeling Groningen wordt georganiseerd, proberen we zo veel mogelijk mensen uit het Noorden van Nederland mee te krijgen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat iemand vanuit Limburg met onze groep meedoet. Het gaat tenslotte om dezelfde eindbestemming.

Meer informatie over de kandidaten kun je lezen op de landelijke website. Daar staan ook de dagen vermeld waarop de lijsttrekkers zich voorstellen in verschillende steden, waaronder ook Groningen!

Eén reactie op "Gezamenlijk naar lijsttrekkerverkiezing in Amsterdam"

  1. Dit was een geslaagde actie. Alle 10 kaarten zijn aangevraagd, en daardoor zijn wij allen voor 7 euro per persoon naar Amsterdam en terug geweest. Super goedkoop en gezellig!

    Gezien de positieve reacties, gaan we dit zeker vaker doen. Dus bij een volgende ALV, dan gaan we dit zeker weer proberen te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *