Kroegmeet 18 maart 2016

Zoals iedere 2 weken was er afgelopen vrijdag ook weer een kroegmeet van de Piratenpartij Groningen in café de Padangbar. Onder het genot van een drankje en een hapje en een gezellige sfeer werden verschillende onderwerpen aangehaald. Onder andere de vrijheidsmarkt op 5 mei op het bevrijdingsfestival in Groningen.

Later op de avond werden wij aangenaam verrast door bezoek van het landelijk bestuur. Roland Louter was naar Groningen afgereisd om de kroegmeet hier bij te wonen. Dit stelde ons Groninger piraten in staat om in informele sfeer te praten over het wel en wee van de landelijke partij.

Zijn er onderwerpen waar je graag de Piratenpartij Groningen over aan de tand wil voelen? of ben je nieuwsgierig wat de Piratenpartij nu eigenlijk voor partij is? Kom dan langs op onze kroegmeet elke 2 weken in de Padang bar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *