Piratenpartij Groningen op de KEI informatiemarkt 2015

KEILogoDe Groningse piraten staan op 10 augustus op de KEI informatiemarkt in Groningen. Dit is een informatiemarkt voor alle nieuwe RUG en Hanze studenten die aan hun studie gaan beginnen.

De piratenpartij is op de informatiemarkt aanwezig om nieuwe studenten te informeren over de piraten partij, maar ook over andere zaken zoals privacy op school, patenten en onderzoek. Heb je als beginnende student vragen hierover, dan kun je bij ons langskomen. Maar wil je zelf actief zijn voor de piratenpartij, dan kun je bij ons ook inschrijven.

Wist u dat: De RuG is overgegaan naar Google Education? En dat dus elke student nu een account heeft bij Google om zijn/haar school gegevens te kunnen inzien. Maar dat ook bedrijven als IBM nu vrezen dat hun onderzoeken dus niet meer veilig zijn. [1] [2]

Maandag 10 augustus van 10:00 tot 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *