Kroegmeet 3 april

Gepubliceerd op door

PP_GRDeze week hebben wij tijdens de kroegmeeting het gehad over de invulling van het 5 mei thema. Wij hebben een standje waar we het thema Vrijheid volgens de piraten willen uitleggen. Waarom is vrijheid van meningsuiting belangrijk, waarom is persvrijheid belangrijk. Waarom zijn dingen als TTIP en de bewaarplicht zo slecht voor ons burgers en waarom zouden wij ons er druk over maken.

Wij hebben inmiddels een basisbezetting voor 5 mei, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom om te helpen en het gezellig te maken.

Zijn er onderwerpen waar je graag de Piratenpartij Groningen over aan de tand wil voelen? of ben je nieuwsgierig wat de Piratenpartij nu eigenlijk voor partij is? Kom dan langs op onze kroegmeet elke 2 weken in de Padang bar of bezoek 5 mei onze stand op de vrijheidsmarkt