Kroegmeet 14 november 2014

Gepubliceerd op door

PP_GRGisteravond weer een gezellige kroegmeet gehad in de Padangbar in Groningen. Naast veel oude bekende ook drie nieuwe gezichten. En nieuwe mensen brengen nieuwe ideeën en nieuwe discussies. Het was verfrissend dat ze een andere blik op privacy hadden en de manier van beschermen van privacy dan de meeste piraten. Dit soort discussies houdt ons piraten scherp en maken de avond erg interessant.

Wij staan open voor iedereen om met ons de discussie over privacy, veiligheid en andere zaken aan te gaan. Heb je een mening over piratenpunten kom dan langs, wij gaan graag het gesprek aan. Ook als je het met ons oneens bent is het juist goed om ons te overtuigen waarom wij het fout zien. Wij houden het altijd beleefd en gezellig!

Enkele besluiten die zijn genomen op deze avond zijn:

  • Alex  Haan zoekt een locatie voor de kroegmeet in Leeuwarden van 28 november 2014
    • Het doel van de kroegmeet is mensen kennis te laten maken met de piratenpartij
    • We gaan in vol tenue
  • Er gaan mensen naar de raadsvergadering van dinsdag 25 november over privacy en veiligheid

En let op!: Zondag 23 november is de ALV in Delft.